Lia Loop

De 3-urenloop ten voordele van vzw LIA wordt elk jaar georganiseerd en gaat door op en rond de terreinen van vzw LIA en de gemeente Waasmunster (Sombeke). Het is een sportieve activiteit met als doel geld in te zamelen voor de vakantieprojecten en vrijetijdsbestedingen van onze kinderen en de verbinding aan te gaan met onze buren om elkaar zo beter te leren kennen. De uitdaging is zoveel mogelijk rondjes te lopen in het tijdsbestek van 14u00 tot 17u00.

 

We zouden het enorm op prijs stellen mocht u ons initiatief mee ondersteunen! Dit kan op diverse manieren: door een (of meerdere) teams lopers in te schrijven, door publiciteit te maken, door sponsoring… Elke helpende hand is welkom.


LIA Loop 17/06/2023

De 3-urenloop ten voordele van vzw LIA wordt dit jaar voor vijfde keer georganiseerd en gaat door op en rond de terreinen van vzw LIA en de gemeente Waasmunster (Sombeke). Het is een sportieve activiteit met als doel geld in te zamelen voor de vakantieprojecten en vrijetijdsbestedingen van onze kinderen en de verbinding aan te gaan met onze buren om elkaar zo beter te leren kennen. De uitdaging is zoveel mogelijk rondjes te lopen in het tijdsbestek van 14u00 tot 17u00.


 

Heb je een vraag, een klacht of wil je meer informatie over onze werking?

Stuur ons gerust een mail en we helpen je graag verder.