Nieuws

Geslaagde zesde editie van de LIAloop

Op 22 juni 2024 namen 20 ploegen deel aan de zesde editie van de LIAloop. Een mooie editie, met veel sportiviteit, sfeer en gezelligheid! Heel veel dank aan alle deelnemers, supporters, sponsors en medewerkers! En van harte proficiat aan de winnaars, DE B BENDE VAN JEAN!

Lees Meer

LIA start in 2024 met gezinshuizen

LIA is op zoek naar geëngageerde gezinshuiszorgers. Een gezinshuis is een nieuw type opvang waarbij kinderen die niet thuis kunnen opgroeien en voor wie een pleeggezin geen oplossing lijkt, toch ‘zo thuis mogelijk’ opgevangen worden.

Lees Meer

LIAloop 17 juni 2023

GA DE UITDAGING AAN en loop samen met vrienden, buren en/of familie zoveel mogelijk rondjes tijdens de LIA LOOP! Met de opbrengst van dit event kunnen ook de jongeren van LIA vzw zich aansluiten bij vrijetijdsclubs of tijdens schoolvakanties op kamp gaan. Deelnemen kost 50 euro per team. Afspraak aan Sombekedries in Waasmunster!

Lees Meer

Infosessie Gezinshuizen 15 juni 2023

Dit voorjaar lanceert de Vlaamse jeugdhulp ‘gezinshuizen’, een nieuw type opvang waarbij kinderen die niet thuis kunnen opgroeien en voor wie een pleeggezin geen oplossing lijkt, toch ‘zo thuis mogelijk’ opgevangen worden. We zijn daarvoor op zoek naar geëngageerde Oost-Vlaamse kandidaat-gezinshuisouders.

Lees Meer

Tuinfeest Indigo

Op zaterdag 24 september 2022 organiseren we een terugkomdag voor Indigo! Iedereen die verbleven heeft in één van onze leefgroepen is van harte welkom in onze Lia-tuin via de Kasteelstraat nr 9 te Waasmunster. Dit van 14u tot 18u. Wij voorzien drank en versnaperingen aan democratische prijzen. Voor de kinderen is er een springkasteel…

Lees Meer

Terugblik Lialoop 2022

Na 2 coronajaren konden we op 11 juni 2022 eindelijk de vierde editie van de LIAloop organiseren! Onder een stralende zon tekenden 11 teams present. Ze zorgden voor een mix van competitie en plezier, een gezellige sportieve namiddag dus! We geven jullie hieronder graag nog de eindstand mee. Van harte proficiat aan de winnaars…

Lees Meer

Opendeur!

Op vrijdag 6 mei 2022 organiseren onze mobiele diensten een opendeur! Van harte welkom van 14u tot 17u in de Poststraat 90 en 130 in Lokeren! De ideale gelegenheid om onze werkingen te leren kennen en onze gerenoveerde gebouwen te bezichtigen.

Lees Meer

Heb je een vraag, een klacht of wil je meer informatie over onze werking?

Stuur ons gerust een mail en we helpen je graag verder.