Nieuws

The Zastava Boys rijden voor LIA!

The Zastava Boys uit Waasmunster nemen deel aan de avontuurlijke European Rally met start in München en finish aan de Côte d’Azur. Alle teams doneren aan een goed doel en The Zastava Boys hebben LIA / De Morgenster uitgekozen!

Lees Meer

Parkeerhinder

Vanaf 6 augustus 2018 worden de infrastructuurwerken gestart voor de aanleg van de parkings en toegangswegen op onze site in Sombeke (Waasmunster). Tijdens de werken is er parkeermogelijkheid op wandelafstand van onze gebouwen, bij voetbalclub White Star Sombeke, Smoorstraat 23: http://kvvwhitestarsombeke.be/contact/

Lees Meer

Terugblik LIAloop 2018

We kunnen terugblikken op een mooie tweede editie van de LIAloop. Het was een zonnige en gezellige sportieve namiddag op de Dries van Sombeke. We feliciteren alle deelnemers van de 19 estafetteteams, samen liepen ze meer dan 900 km!

Lees Meer

Epsilon is verhuisd

Binnenkort starten we met grote verbouwingswerken aan het huis van Epsilon in de Poststraat in Lokeren. Daarom is Epsilon tijdelijk verhuisd naar Rozenstraat 137 in Lokeren. De telefoonnummers blijven ongewijzigd: 09/349.13.34 en 0494/03.91.03.

Lees Meer

Buitenspeeldag

Hoera! Op woensdag 18 april 2018 is het opnieuw Buitenspeeldag! Jij kent de Buitenspeeldag toch al? Al voor de 11de keer op rij kan je een hele woensdagnamiddag buiten ravotten en sporten. Dit jaar valt er ook in het LIA-park heel wat te ontdekken!

Lees Meer

LIA Loop 2018

  In 2018 zal de 4-urenloop plaatsvinden op 9 juni van 14u00 tot 18u00. Alle informatie en het inschrijvingsformulier vind je HIER !

Lees Meer

Warme Acties 2017

Lia is het goede doel van maar liefst 11 warme acties! Van harte dank aan alle organisatoren: Chiro Jeko * Wafelbak vzw Gaant!? * Tom Tom Club For Life GBS De Wonderboom * Wonderzoet for life! Jeugdhuis De Wijngaard * Gotcha for life! Lia * Kleine centjes tellen Casa Da Vinci * T(hee)huisje KOHA…

Lees Meer

Heb je een vraag, een klacht of wil je meer informatie over onze werking?

Stuur ons gerust een mail en we helpen je graag verder.